Siogarden

Elhelyezkedés

A Siógarden a Balaton déli partján, a tó fővárosának, Siófoknak a keleti részén, Szabadifürdő és Sóstó városrészek között, még eddig beépítetlen területen helyezkedik el és új parcellázással jött létre.A Siógarden 1. ütem Szabadifürdőn a Viola és Almádi utcák folytatásában helyezkedik el, míg a Siógarden 2., 3., 4., 5. és 6. ütemek a fejlesztési terület Sóstói oldalán, egymással párhuzamos utcákban kerültek kialakításra. A Siógarden 2. ütem a Bihari utcában, a 3. ütem a Bulcsú utcában, a 4. ütem a Csík Ferenc utcában, az 5. ütem a Zalán utcában, a 6. ütem a Zsombor utcában, míg a Siógarden 7. ütem a Hunor utcában található. Az egyes ütemek a Vadrózsa utcából közelíthetők meg. Budapestről egy óra alatt, az M7 autópályán megtett, kevesebb mint száz kilométeres úttal kényelmesen és gyorsan elérhető. (Az autópályáról a 97-es kilométerkőnél, a Siófok-Kelet / Sóstó lehetőségnél kell kihajtani.)  A Siógarden Siófok város keleti oldalán, a Budapest felé eső területén helyezkedik el, ezért itt a csúcsszezonban sem kell forgalmi dugókkal számolni.

A Siógarden elhelyezkedése


Siógarden - Az álmok földje nagyobb térképen való megjelenítése


A város központja négy-öt kilométeren belül, míg a part mindössze néhány száz méterre, a legfrekventáltabb aranyparti szakasz közelében van. A város wellness-központja, a Galerius Fürdő szintén egy-másfél kilométeren belül elérhető.

Ha szeretne többet tudni a Siógarden-ről és a megvásárolható telkekről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot »

A közvetlen környezet rendkívül békés: ez Siófok családi- és üdülőházakkal beépített övezete.

Siógarden - Balatoni táj

A Siógarden 1. ütem tizenkilenc, egyenként 1000 és 1066 m2 közötti építési telekből álló területe csendes, nyugodt helyen található, környezetében modern és esztétikus  családi- és üdülőházakkal. A Siógarden 1. ütemben minden telek eladásra került.
 

Siógarden - Balatoni nyaraló

A Siógarden 2., 3., 4., 5., 6. és 7. ütemben összesen 95 db egyenként 438 - 832 m2-es közműves telek került kialakításra. Minden telek értékesítésre került, mára már a telkek többségén felépült házak, nyaralók találhatók.

Siógarden - Balatoni telkek

Az 1. és 6. ütem között elterülő Fejlesztési területen összesen 60 db, egyenként 440 - 630 m2-es, újparcellázású építési telek került kialakításra, csendes és nyugodt környezetben, szomszédságában a sóstói üdülőövezet rendezett házai, nyaralói találhatók.
 

Siógarden - Balatoni ösvény

A terület északi oldalán (Balaton felőli oldal) fantasztikus, fákkal benőtt erdősáv nyúlik el, melyben egy sétány húzódik. Ez az erdősáv a Balaton irányából a Siógarden határáig hozzávetőleg tíz-tizenöt métert emelkedik - innen kapta a terület a Magaspart elnevezését is.

Siógarden - Balatoni panoráma

A kedvező domborzati viszonyoknak köszönhetően a Siógarden számos pontjáról gyönyörű balatoni panoráma biztosítható, különösen igaz ez a 2., 3. és 4. ütem egyes telkeire.


A Siógarden 1. ütem telkeitől mintegy 5-600 méteres, míg a Siógarden 2., 3., 4., 5., 6, 7. ütem és a Fejlesztési terület telkeitől alig 300-600 méteres sétával közelíthető meg a Balaton szabadstrandja, az Aranypart.